Massagepraktijk

 Vossen

 

 * Shiatsu Ryoho therapie

 * sportmassage

 * sportverzorging

 

* Home
* Sportmassage

* Tarieven
* Voorwaarden

 

Contact:
mail: info@massagevossen.nl   mobiel: 06-11396562

KvK: 50087991 
BTW: NL120616348B01
  

 

zie ook:
wellness.uwstart.nl

Wat is Shiatsu Ryoho

 

Shiatsu Ryoho is een gestructureerde manuele therapie, waarbij vingerdruk wordt uitgevoerd. Men maakt gebruik van handen duimen en vingers om met behulp van bepaalde technieken het lichaam te be´nvloeden.

Shiatsu is ontspannend en heeft een diepe helende werking.

Als er een klacht is ontstaan, dan is het evenwicht tussen lichaam en geest verstoord. Door middel van shiatsu is het mogelijk om het evenwicht weer te herstellen en wordt het lichaam gestimuleerd in het zelfhelende vermogen.

Natuurlijk werkt shiatsu ook preventief.
Shiatsu kan op het hele lichaam worden toegepast en werkt zowel voor klachten voortkomend uit stress en/of overbelasting, als voor puur lichamelijke klachten.

U kunt denken aan:

nek/schouderklachten | maag/darm problemen | hoofdpijn, migraine| tennisarm | rugklachten

RSI | whiplash klachten | verlichting bij reumatische klachten.

Sport en Shiatsu

Voor sporters is shiatsu Ryoho een perfecte therapie ter voorkoming van blessures, maar zeker ook voor het wegwerken van spierspanningen, die vaak de oorzaak zijn van pijnlijke gewrichten.

Door een te hoge spiertonus komt er teveel spanning te staan op aanhechtingsplaatsen, waardoor de spierbetreffende gewrichten pijnlijk worden. (vaak zijn dit de heup of de knie). Door niet alleen deze spier te behandelen, maar mede het hele lichaam, wordt er met shiatsu weer de juiste balans in het lichaam gebracht.

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                              

 

                        N.V.S.T.                          N.G.S.                      V.O.S.                  S.R.B.A.G.